Laden...

Werkplek interieurstyling Queenfishers

Queenfishers haar kantoor, workshopruimte en entree inrichting was mijn werkruimte voor deze dag. Via een project van een partner ben terecht gekomen bij het creatieve Queenfishers.

In een prachtig oud pand in de binnenstad van Groningen besteden de Queenfishers hun werkdagen. Ook ik mocht hier werk verrichten voor verschillende doeleinden: klanten ontvangen, cursusruimte voor meerdere personen, 1 op 1 gesprek ruimtes, office manager kantoor en nog meer!

Queenfishers vertrouwde hun werkomgeving aan mij toe en kon ik met vrije hand te werk gaan.

Na een korte bezichtiging van de ruimtes ben ik binnen mijn netwerk op zoek gegaan naar mooie meubels, praktische en ergonomische bureaus en stoelen en natuurlijk de nodige decoratie en stoffering. Ook via Marktplaats kon ik leuke items vinden om een origineel totaalplaatje te kunnen creëren. 

De Queens waren allemaal heel blij met hun mooie werkplekken en hebben heel veel klanten in een mooie omgeving mogen ontvangen en verder kunnen helpen met hun carrière.

Het is zo fijn om met een lege ruimte te kunnen starten en het dan helemaal kloppend te kunnen maken. Ik geniet er heel erg van als het plaatje dat ik in mijn hoofd heb realiteit wordt!

Online
Maaike | MES OntwerpX

Chat nu met Maaike

Welkom op onze website. Via Whatsapp kan je mij bereiken voor vragen of een vrijblijvende kennismaking. 😀